Vår målsättning är att erbjuda individuellt anpassade produktlösningar och för detta ändamål utgår vi från kundens behov av dagsljus samt av skydd mot sol, vind och oangenäm värme.

Visar 1–12 av 22 resultat

 • Balkongmarkis BC26/56

  Förändra balkongen till en skuggig och trivsam uteplats med en balkongmarkis, en kompakt
  fallarmsmarkis speciellt utvecklad för inbyggda balkonger. Fallarmar med justerbar fjäderspänning för
  optimal dukspänning. Robusta stödben möjliggör en flexibel montering utan hål i fasaden.

 • Fasadpersienn President

  Fasadpersiennen President ger ett effektivt skydd mot solinstrålning – lamellerna avskärmar upp till 92 procent av solvärmen. Det skapar bästa möjliga förutsättningar för ett behagligt inomhusklimat i till exempel kontor, sjukhus och skolor. President går att få i flera färger – det gör det enkelt att hitta något som passar till just din fasad. Lameller finns i två bredder: 50 och 80 mm.

  Ladda ner PDF

 • Fönstermarkis DA22/32

  Fönstermarkis DA32 är en stilren fönstermarkis som passar de flesta byggnader. Tack vare kassetten så skyddas väven mot väder och vind när markisen är i infällt läge.

  En enklare modell av fönstermarkisen finns också tillgänglig, Fönstermarkis DA22. Den har samma egenskaper som DA32, men tillverkas utan den skyddande kassetten.

  Vävar
  Välj mellan hundratals olika färger och mönster bland de bästa leverantörer i världen.

  Manövrering
  Välj mellan att styra din markis med motor och fjärrkontroll eller band manövrering.
  Vid motordrift finns tillval för automatik (sol & vind), samt anslutning till smarta-hem system för styrning via smartphone.

  Ladda ner PDF

 • Fönstermarkis MT74

  En stabil markis som lämpar sig för byggnader med höga fönster – allt från butiker och kontor till
  sjukhus och skolor. Duken löper vertikalt längs den övre delen av fönstret för att vid ett visst läge fälla
  ut sig som en vanlig markis. Det ger ett mycket bra skydd mot solen, samtidigt som man får fri sikt
  genom fönstret. Dukar finns i ett flertal varianter, till exempel ljus- och väderbeständiga och genomsiktliga.

  Ladda ner PDF

 • Fönstermarkis ZS82

  ZS82 är en fönstermarkis som löper vertikalt längs utsidan och duken/väven är i stort sett okänslig för vind. Väven styrs genom sidostyrningar via en zip-funktion (blixtlås). Detta innebär att screenvävens sidor är försedda med en dragkedja som löper i en glidprofil som håller väven på plats längs hela dess sidor. Denna konstruktion gör produkten utmärkt i vindutsatta lägen och eliminerar dessutom ljusspringan som finns på vanliga screens.

  Ladda ner PDF

 • Glasräcken med stolpar

  Våra balkongräcke består av exklusiva aluminium/inox stolpar, runda eller fyrkantiga och på dessa sitter små eleganta klämfästen som håller glaset på plats. Glaset är som standard ett 8mm säkerhetsglas med slipade kanter men vi kan leverera även tjockare glas om så önskas. Säkerhetsglaset är ett laminerat glas dvs. två glas med en plastfolie i mellan som har tryckts ihop till en enhet, detta gör att vid en krosskada håller plastfolien glasbitarna kvar på plats.

  Till våra balkongräcken kan du välja om du vill ha handledare eller utan.

  Oavsett var räcket skall vara, inne eller ute, så har vi lösningen.

 • Höj- och sänkbar inglasning Café au Lä

  Restauranger som kan erbjuda god komfort på sin uteservering så att gästerna slipper problem med blåst och ruskväder har också goda möjligheter att öka sin omsättning. Med Café au Lä® höj- och sänkbara inglasning får man ut maximalt av sin uteservering och man behöver inte rätta sig efter nyckfulla vindar. Det höj- och sänkbara glaset balanseras med hjälp av en motvikt vilket gör det enkelt för gästerna att själva ställa in önskad höjd. Det finns ett flertal varianter som samtliga går att kombinera med varandra utifrån vilket behov som finns. Fast räcke, höj- och sänkbar inglasning, med fast överljus och SPLITT helinglasning. Kombinera med tak, markis eller pergola för maximal komfort. Välj en certifierad kvalitetsprodukt från Svalson Svalson är medlem i Balkongföreningen Norden för att säkerställa att du får ett säkert räcke/vindskydd och inglasning med hög kvalitet. Café au Lä® är dessutom testat för vindlast, personsäkerhet inklusive tung stöt hos SP – Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.

  Ladda ner PDF

 • Infravärme

  Värme behöver man inte bara ha när det är sommar och solsken – det tycker inte vi i alla fall. Därför är Solamagics viktigaste mission att ta fram effektiva produkter som håller dig varm hela året runt. Solamagics unika värmelampor baserar sig på de senaste och mest miljövänliga infraröda High Performance-teknikerna som är både effektiva och billiga att använda. På så sätt får du optimal nytta av din uteplats utan att kompromissa med kvaliteten.

  Du behöver inte heller flytta runt infravärmen, och den tar inte heller upp värdefull plats på terrassen. 

  Att använda infravärme är % billigare än gas. Och den betalar sig själv efter en säsong jämfört med en gasvärmare.
  Begränsa inte användet till enbart terassen, infravärmen har många användningsområden. Montera en på balkongen, i trädgården, eller varför inte i garaget?

  Anslut med stickkontakt, styr med fjärrkontroll eller varför inte med din smartphone!

  Ladda ner PDF

 • Korgmarkis CN20

  En kraftig och flexibel korgmarkis för exempelvis restauranger, butiker, hotell och kontor. Det går att trycka text eller logotyp på markisen och på så vis förvandla den till en ideal reklamplats. Ett tips är att belysa markisen underifrån så att budskapet framträder även efter mörkrets inbrott.

  Ladda ner PDF

  Begär offert på korgmarkis

  Är du intresserad av att beställa korgmarkis? Vi tar fram och monterar korgmarkiser i Stockholm.

  [contact-form-7 id="565" title="Offertförfrågan"]
 • Markis DA42/45

  En kraftig markis med fallarmar som är konstruerad för att passa de flesta byggnader, till exempel
  villor, butiker, kontor, skolor och sjukhus. DA42 och 45 är perfekta att motorisera och därav mycket
  lämplig för stora motoriserade anläggningar. Aluminiumkassett skyddar duken mot regn och smuts.

  Ladda ner PDF

 • Markis DA52

  En stabil markis särskilt lämpad för byggnader med större fönster partier, till exempel butiker, kontor,
  skolor och sjukhus. Fallarmarna är extra kraftiga och har justerbar fjäderspänning för optimal dukspänning. Frontprofil och valsrör är också förstärkta. Takprofil som skyddar duk och valsrör ingår.

  Ladda ner PDF

 • Pergola Brera

  Designad för dig som älskar 360-graders frihet: kompakta lameller skapar ett fönster mot himlen. Stilren pergola som kan anpassas efter dina behov. Vi hjälper dig ta fram en pergola utifrån önskat mått, färg, material, glaspartier och belysning.