Visar alla 4 resultat

 • Honeycomb

  Syskon till plissegardin. En dubbel väv där inga snören eller hål syns. Detta gör denna produkt till en av vinnarna i mörkläggning.

  Det dubbla lagret tyg och luftfickorna ger dessutom honeycomben isolerande egenskaper och minskar märkbart värmeförlusten vid fönstret under kalla dagar. Denna minskning av värmeförlusten är så påtaglig att den går att mäta.

  Honeycellgardinen har en design och en skönhet som gör att det knappt behövs någon mer  fönsterdekorationer.

  Ladda ner PDF

 • Lamellgardiner

  Lamellgardinerna passar lika bra i konferensrummet som hemma i vardagsrummet som solskydd. Eller varför inte som rumsavskiljare? Bara fantasin sätter gränser!

  Lamellgardinen görs sig bäst i  de lite större fönsterpartierna, där de lodräta linjerna skapar den perfekta balansen i ljusinsläppet. 

  Välj mellan tre lamellbredder och vävar som har olika färger, strukturer och täthet. Allt för att tillgodose dina behov.

 • Plisségardin

  Den veckade gardinen! Passa lika bra som insynsskydd, solskydd och mörkläggning. 

  Plisségardiner är både snygga och funktionella, och är en vacker inredningsdetalj. 

  Valen är många när det kommer till denna gardin, du kan ha den med handtag och vajer för att bestämma hur mycket ljus du vill släppa in, eller med en vajer på sidan som du reglerar efter behov. 

  Välj bland olika vävar efter ditt behov.

  Ladda ner PDF

 • Twist®Rullgardiner

  Smart och modern stil i en elegant lösning som är enkel att använda.

  Vi gillar när det är enkelt. Enkel stil, enkelt att använda, enkelt att leva med och enkelt att älska. Våra Twist® rullgardiner är det perfekta exemplet. Genom att styra de solida och transparenta vävarna så att de överlappar varandra kan du skapa ett perfekt och exakt sol- och insynsskydd under hela dagen. Dra nytta av fördelarna med naturligt ljus utan reflexer, hantera insyn och utsikt genom dina fönster och visa upp fantastisk design, allt i ett.

  Ladda ner PDF