När solen ligger på är det inte konstigt att ditt uterum blir väldigt varmt. Men oroa dig inte – med solskydd för inglasade uterum får du en behagligare temperatur på nolltid. Stilrena lamellgardiner har exempelvis justerbara funktioner som tillåter dig att skapa en perfekt balans för ljusinsläppet, medan dekorativa veckade plisségardiner fungerar både som solskydd och mörkläggning. Hos Alfa Solskydd hittar du vanliga plisségardiner, samt plisségardiner honeycomb i miljövänligt tillverkade material och vackra vävar i olika färger som skapar en naturlig känsla i rummet. Du kan välja mellan diskreta transparenta, till mer mörkläggande gardiner som håller ditt inglasade uterum svalt på sommaren och varmare på vintern. En lösning som inte bara gör att du får en mer behaglig inomhustemperatur och tilltalande inredningsdetalj, utan också ger ett mer energieffektivt hem genom den ökade isoleringseffekten.

Skräddarsytt & vackert solskydd för uterum med inglasning

Alfa Solskydd i Stockholm erbjuder möjligheten att skapa ditt unika solskydd för ditt inglasade uterum, anpassat efter din personliga stil och behov. En solavskärmning ska inte bara vara funktionell, utan också ett prydligt och snyggt element som ökar trivseln i ditt hem. Därför tillhandahåller vi stilrena och högkvalitativa solskydd som du kan skräddarsy precis som du vill. Klicka här för att läsa mer och skapa din trivsamma och svalkande livsmiljö idag.

Visar alla 7 resultat

 • Honeycomb

  Syskon till plissegardin. En dubbel väv där inga snören eller hål syns. Detta gör denna produkt till en av vinnarna i mörkläggning.

  Det dubbla lagret tyg och luftfickorna ger dessutom honeycomben isolerande egenskaper och minskar märkbart värmeförlusten vid fönstret under kalla dagar. Denna minskning av värmeförlusten är så påtaglig att den går att mäta.

  Honeycellgardinen har en design och en skönhet som gör att det knappt behövs någon mer  fönsterdekorationer.

  Ladda ner PDF

 • Lamellgardiner

  Lamellgardinerna passar lika bra i konferensrummet som hemma i vardagsrummet som solskydd. Eller varför inte som rumsavskiljare? Bara fantasin sätter gränser!

  Lamellgardinen görs sig bäst i  de lite större fönsterpartierna, där de lodräta linjerna skapar den perfekta balansen i ljusinsläppet. 

  Välj mellan tre lamellbredder och vävar som har olika färger, strukturer och täthet. Allt för att tillgodose dina behov.

 • Plisségardin

  Den veckade gardinen! Passa lika bra som insynsskydd, solskydd och mörkläggning. 

  Plisségardiner är både snygga och funktionella, och är en vacker inredningsdetalj. 

  Valen är många när det kommer till denna gardin, du kan ha den med handtag och vajer för att bestämma hur mycket ljus du vill släppa in, eller med en vajer på sidan som du reglerar efter behov. 

  Välj bland olika vävar efter ditt behov.

  Ladda ner PDF

 • Terrassmarkis FA22/24

  Terrassmarkis FA22 är en markis som passar bra på den lilla terrassen eller balkongen. Trots sin nätta design är FA22 en stabil markis jämförbar med kraftigare modeller, vilket ger mycket markis för pengarna.

  Vävar
  Välj mellan hundratals olika färger och mönster bland de bästa leverantörer i världen.

  Manövrering
  Välj mellan att styra din markis med motor och fjärrkontroll eller veva manuellt.
  Vid motordrift finns tillval för automatik (sol & vind), samt anslutning till smarta-hem system för styrning via smartphone.

  Aluminium tak
  Man kan även ha ett tak över som skyddar duken.

  Färger
  Välj bland 3 olika färger på aluminium profil, vit , svart, eller grå

  Ladda ner PDF

 • Terrassmarkis i helkassett FA62/64

  FA60-serien är en terassmarkis i helkassett, som ger en stilren installation och maximalt skydd av både väv och armar.

  Terrassmarkis FA62 är anpassad för lite mindre storlekar, vid bredder upp till 5 meter.
  Terrassmarkis FA64 klarar av dom större terrasserna med en maximal bredd på 7 meter.

  Vävar
  Välj mellan hundratals olika färger och mönster bland de bästa leverantörer i världen.

  Manövrering
  Endast med motor.
  Tillval för automatik (sol & vind), samt anslutning till smarta-hem system för styrning via smartphone.

  Aluminium tak
  Man kan även ha ett tak över som skyddar duken.

  Färger
  Välj bland 3 olika färger på aluminium profil, vit , svart, eller grå

  Ladda ner PDF

 • Terrassmarkiser FA40/42/44/45/46/48

  FA40 markis serie består av flera modeller av terrassmarkiser, som täcker dina behov av att skugga på din uteplats. Hela serien bygger på gemensamma komponenter, så även om du har behov av olika modeller på ditt hus får du en sammanhängande design och funktion på alla markiser.
  Välj din modell nedan under produktbeskrivningen.

  Vävar
  Välj mellan hundratals olika färger och mönster bland dem bästa leverantörer i världen.

  Manövrering
  Välj mellan  att styra din markis med motor och fjärrkontroll eller veva manuellt.
  Vid motordrift finns tillval för automatik (sol & vind), samt anslutning till smarta-hem system för styrning via smartphone.

  Aluminium tak
  Man kan även ha en tak över som skyddar duken.

  Färger
  Välj bland 3 olika färger på aluminium profil, vit , svart, eller grå

  Ladda ner PDF

 • Twist®Rullgardiner

  Smart och modern stil i en elegant lösning som är enkel att använda.

  Vi gillar när det är enkelt. Enkel stil, enkelt att använda, enkelt att leva med och enkelt att älska. Våra Twist® rullgardiner är det perfekta exemplet. Genom att styra de solida och transparenta vävarna så att de överlappar varandra kan du skapa ett perfekt och exakt sol- och insynsskydd under hela dagen. Dra nytta av fördelarna med naturligt ljus utan reflexer, hantera insyn och utsikt genom dina fönster och visa upp fantastisk design, allt i ett.

  Ladda ner PDF