Ett dekorativt solskydd i ett stort utbud av tilltalande tyger – med allt från fördunklande till helt mörkläggande egenskaper. Valet av material, vävteknik, färg och öppenhetsfaktor avgör dukens förmåga att filtrera solljuset.

Visar alla 2 resultat

 • Rullgardin

  Insynsynsskydd på ett stilrent sätt. Det finns en mängd roliga olika utmaningar med att inreda hemmet och dess fönster. Allt från praktiska saker som husets läge, fönsterstorlek och ljusinsläpp, till olika smak och inredningsstilar – allting påverkar våra val. 

  Rullgardinerna finns i mängd olika tillval, välj med kassett och sidolister för att få en bra mörkläggande produkt, eller kanske en annan underlist som avslut. Valen är oändliga!

  Ladda ner PDF

 • Twist®Rullgardiner

  Smart och modern stil i en elegant lösning som är enkel att använda.

  Vi gillar när det är enkelt. Enkel stil, enkelt att använda, enkelt att leva med och enkelt att älska. Våra Twist® rullgardiner är det perfekta exemplet. Genom att styra de solida och transparenta vävarna så att de överlappar varandra kan du skapa ett perfekt och exakt sol- och insynsskydd under hela dagen. Dra nytta av fördelarna med naturligt ljus utan reflexer, hantera insyn och utsikt genom dina fönster och visa upp fantastisk design, allt i ett.

  Ladda ner PDF