Att skapa en inomhusmiljö som är både behaglig och vacker är en viktig del för att trivas i hemmet. Men för att kunna åstadkomma den perfekta atmosfären är det viktigt att tänka på att anpassa ljusinsläppet och skydda dina fönster mot insyn. Hos Alfa Solskydd i Stockholm hittar du produkter för att stänga ute sol och värme för montering utomhus, såväl som invändigt. Våra solprodukter är speciellt framtagna för att vara enkla att montera och använda, samt att vi dessutom lagt stort fokus på vackra och eleganta designer. Vi vill skapa prydliga och funktionella inredningsdetaljer, vilket betyder att du får både sol- och insynsskydd på ett stilrent sätt utan krångel.

Specialanpassat & dekorativt solskydd för fönster

Hos oss hittar du allt du behöver för att skapa en modern och funktionell inomhusmiljö. Vi har ett brett sortiment av solskydd, markiser, persienner, plisségardiner, lamellgardiner, rullgardiner och andra inomhusprodukter, allt noga utvalt för att uppfylla höga kvalitetsstandarder med fokus på stil, enkelhet och användarvänlighet. Vi vet att det finns en mängd olika utmaningar med att inreda sitt hem och dess fönster där både husets läge, ljusinsläpp, storlek på fönster, inredningsstil och preferenser har en inverkan på vad vi vill ha. Därför erbjuder vi ett stort sortiment av dekorativa solskydd med tilltalande tyger – allt från mer genomlysande till helt mörkläggande. Ditt personliga val av bland annat vävteknik och material avgör hur duken filtrerar solljuset. Varje solskydd har sin unika design och skönhet som du kan vara med och skräddarsy helt som du själv vill. Klicka här för att skapa din perfekta inomhusmiljö som du alltid drömt om!

Visar 1–9 av 16 resultat

 • Fönstermarkis DA22/32

  Fönstermarkis DA32 är en stilren fönstermarkis som passar de flesta byggnader. Tack vare kassetten så skyddas väven mot väder och vind när markisen är i infällt läge.

  En enklare modell av fönstermarkisen finns också tillgänglig, Fönstermarkis DA22. Den har samma egenskaper som DA32, men tillverkas utan den skyddande kassetten.

  Vävar
  Välj mellan hundratals olika färger och mönster bland de bästa leverantörer i världen.

  Manövrering
  Välj mellan att styra din markis med motor och fjärrkontroll eller band manövrering.
  Vid motordrift finns tillval för automatik (sol & vind), samt anslutning till smarta-hem system för styrning via smartphone.

  Ladda ner PDF

 • Fönstermarkis MT74

  En stabil markis som lämpar sig för byggnader med höga fönster – allt från butiker och kontor till
  sjukhus och skolor. Duken löper vertikalt längs den övre delen av fönstret för att vid ett visst läge fälla
  ut sig som en vanlig markis. Det ger ett mycket bra skydd mot solen, samtidigt som man får fri sikt
  genom fönstret. Dukar finns i ett flertal varianter, till exempel ljus- och väderbeständiga och genomsiktliga.

  Ladda ner PDF

 • Fönstermarkis ZS82

  ZS82 är en fönstermarkis som löper vertikalt längs utsidan och duken/väven är i stort sett okänslig för vind. Väven styrs genom sidostyrningar via en zip-funktion (blixtlås). Detta innebär att screenvävens sidor är försedda med en dragkedja som löper i en glidprofil som håller väven på plats längs hela dess sidor. Denna konstruktion gör produkten utmärkt i vindutsatta lägen och eliminerar dessutom ljusspringan som finns på vanliga screens.

  Ladda ner PDF

 • Gardin Polux

  En elegant gardin med enkel plisséväv eller smart klimatval med dubbel cellväv. Plisségardinen finns i en mängd tilltalande tyger, från mer genomlysande till helt mörkläggande. Duette® gardinen har isolerande egenskaper som kan spara energi både sommar och vinter. Som tillval finns flamskyddande eller reflekterande väv. Hårdvaran är ett mycket flexibelt system som kan anpassas till en rad olika fönstertyper. Manövrering med handtag, linor eller motor.

  Ladda ner PDF

 • Honeycomb

  Syskon till plissegardin. En dubbel väv där inga snören eller hål syns. Detta gör denna produkt till en av vinnarna i mörkläggning.

  Det dubbla lagret tyg och luftfickorna ger dessutom honeycomben isolerande egenskaper och minskar märkbart värmeförlusten vid fönstret under kalla dagar. Denna minskning av värmeförlusten är så påtaglig att den går att mäta.

  Honeycellgardinen har en design och en skönhet som gör att det knappt behövs någon mer  fönsterdekorationer.

  Ladda ner PDF

 • Korgmarkis CN20

  En kraftig och flexibel korgmarkis för exempelvis restauranger, butiker, hotell och kontor. Det går att trycka text eller logotyp på markisen och på så vis förvandla den till en ideal reklamplats. Ett tips är att belysa markisen underifrån så att budskapet framträder även efter mörkrets inbrott.

  Ladda ner PDF

  Begär offert på korgmarkis

  Är du intresserad av att beställa korgmarkis? Vi tar fram och monterar korgmarkiser i Stockholm.

  [contact-form-7 id="565" title="Offertförfrågan"]
 • Lamellgardiner

  Lamellgardinerna passar lika bra i konferensrummet som hemma i vardagsrummet som solskydd. Eller varför inte som rumsavskiljare? Bara fantasin sätter gränser!

  Lamellgardinen görs sig bäst i  de lite större fönsterpartierna, där de lodräta linjerna skapar den perfekta balansen i ljusinsläppet. 

  Välj mellan tre lamellbredder och vävar som har olika färger, strukturer och täthet. Allt för att tillgodose dina behov.

 • Markis DA42/45

  En kraftig markis med fallarmar som är konstruerad för att passa de flesta byggnader, till exempel
  villor, butiker, kontor, skolor och sjukhus. DA42 och 45 är perfekta att motorisera och därav mycket
  lämplig för stora motoriserade anläggningar. Aluminiumkassett skyddar duken mot regn och smuts.

  Ladda ner PDF

 • Markis DA52

  En stabil markis särskilt lämpad för byggnader med större fönster partier, till exempel butiker, kontor,
  skolor och sjukhus. Fallarmarna är extra kraftiga och har justerbar fjäderspänning för optimal dukspänning. Frontprofil och valsrör är också förstärkta. Takprofil som skyddar duk och valsrör ingår.

  Ladda ner PDF