Vårt användarvänliga system låter dig styra dina solskydd som du vill, när du vill. Vi erbjuder innovativa system för fjärrstyrning, automatisering av solskydd. Nu kan du få full kontroll över sol och skugga. Våra smarta system erbjuder maximal flexibilitet för styrning av markiser, screens och persienner

Visar alla 4 resultat

 • Fjärrkontroller och motorer

  Njut av sommaren och låta solskydden tänka själva.

  Bländande solljus, en vind blåser upp eller en plötslig regnskur: intelligent styrda enheter kan tala om för solskyddssystemet vad som behöver göras, oavsett väder – och även när du inte är hemma. Även enkla, grundläggande system gör tråkiga manuella handhavande till ett minne blott: Bara ett klick och på ett ögonblick kommer markisen eller persienner att skapa behaglig skugga.

  Ladda ner PDF

 • Infravärme

  Värme behöver man inte bara ha när det är sommar och solsken – det tycker inte vi i alla fall. Därför är Solamagics viktigaste mission att ta fram effektiva produkter som håller dig varm hela året runt. Solamagics unika värmelampor baserar sig på de senaste och mest miljövänliga infraröda High Performance-teknikerna som är både effektiva och billiga att använda. På så sätt får du optimal nytta av din uteplats utan att kompromissa med kvaliteten.

  Du behöver inte heller flytta runt infravärmen, och den tar inte heller upp värdefull plats på terrassen. 

  Att använda infravärme är % billigare än gas. Och den betalar sig själv efter en säsong jämfört med en gasvärmare.
  Begränsa inte användet till enbart terassen, infravärmen har många användningsområden. Montera en på balkongen, i trädgården, eller varför inte i garaget?

  Anslut med stickkontakt, styr med fjärrkontroll eller varför inte med din smartphone!

  Ladda ner PDF

 • PowerView® Motorisering – Motoriserade gardiner

  Tänk dig en värld där dina gardiner kan agera efter dina behov, justera sig själva automatiskt och skapa den perfekta stämningen morgon, middag som kväll. Just detta är det fantastiska med PowerView® Automation – du kan programmera dina gardiner att placera sig precis där du önskar.

  Med en enkel tidsinställning betjänas dina gardiner automatiskt – du behöver inte ens vara hemma!                                                     

  Att dina motoriserade gardiner kan kopplas till en app öppnar verkligen möjligheterna till en precis betjäning. I PowerView® App kan du nämligen styra gardinerna som du vill, både vad det gäller att höja, sänka eller vinkla dem. Du drar bara lätt med fingret över skärmen till din smarttelefon eller surfplatta.

  Välj om gardinerna ska vara batteridrivna eller strömförsörjda. Båda alternativen är lika enkla att installera själv.

  En PowerView® gardin har många fördelar. Förutom att du kan få ditt hem att se bebott ut när du är på semester, betyder en motoriserad gardin att den har en kedje- och linfri betjäning som bidrar till ett säkrare hem där småbarn vistas. Kanske vill du också koppla ihop detta med ditt redan befintliga smart home system? Kontakta oss så berättar vi mer om alla möjligheter!

  Ladda ner PDF

 • Sensorer

  De justerar automatiskt solskydden tills solljusnivån är anpassad till önskad ljusatmosfär. Vi erbjuder olika typer av sensorer och även den intelligenta vädersensorn som känner av minsta väderförändring och reglerar inomhusklimatet.