Våra inomhusprodukter är framtagna för att var snygga, enkla att använda och montera med också främst för att stänga ute ljus och värme!

Visar alla 8 resultat

 • Gardin Polux

  En elegant gardin med enkel plisséväv eller smart klimatval med dubbel cellväv. Plisségardinen finns i en mängd tilltalande tyger, från mer genomlysande till helt mörkläggande. Duette® gardinen har isolerande egenskaper som kan spara energi både sommar och vinter. Som tillval finns flamskyddande eller reflekterande väv. Hårdvaran är ett mycket flexibelt system som kan anpassas till en rad olika fönstertyper. Manövrering med handtag, linor eller motor.

  Ladda ner PDF

 • Honeycomb

  Syskon till plissegardin. En dubbel väv där inga snören eller hål syns. Detta gör denna produkt till en av vinnarna i mörkläggning.

  Det dubbla lagret tyg och luftfickorna ger dessutom honeycomben isolerande egenskaper och minskar märkbart värmeförlusten vid fönstret under kalla dagar. Denna minskning av värmeförlusten är så påtaglig att den går att mäta.

  Honeycellgardinen har en design och en skönhet som gör att det knappt behövs någon mer  fönsterdekorationer.

  Ladda ner PDF

 • Lamellgardiner

  Lamellgardinerna passar lika bra i konferensrummet som hemma i vardagsrummet som solskydd. Eller varför inte som rumsavskiljare? Bara fantasin sätter gränser!

  Lamellgardinen görs sig bäst i  de lite större fönsterpartierna, där de lodräta linjerna skapar den perfekta balansen i ljusinsläppet. 

  Välj mellan tre lamellbredder och vävar som har olika färger, strukturer och täthet. Allt för att tillgodose dina behov.

 • Myggnät

  Under vår och sommar vill vi njuta av varma dagar och ljumma kvällar och nätter, och det är underbart att kunna ha fönster och dörrar öppna så mycket som möjligt. Tyvärr är det inte bara vi människor som trivs under den varma delen av året, det gör också alla möjliga flygfän och de vill gärna komma in i våra bostäder. Vill du vädra ofta och mycket och ha dörrar och fönster öppna krävs det myggnät i dörrar och fönster. Våra myggnät och myggdörrar passar perfekt i alla rum där du vill kunna släppa in frisk luft samtidigt som du håller myggen ute.

  Myggnätsdörren är en skjutdörr som fästs innanför en utåtgående dörr. Dörren installeras genom att en tunn profil fästs i golvet med dubbelhäftande tejp och en lite kraftigare profil fästs med dubbelhäftande tejp uppe i dörrkarmen. Sidoskenor är skruvade på plats på båda sidor inne i dörrkarmen. Detta är den ram i vilket det veckade myggnätet löper. Nätet i myggnätsdörren veckas ihop när myggnätsdörren är öppen och sträcks ut med hjälp av inbyggda linor när dörren stängs, precis som med myggnätsfönstret.

 • Persienner

  Klassiska persienner som kan levereras med 15 mm, 25 mm, 35 mm eller 50 mm lamell. Alla persienner levereras med matchande över- och underlister. 

  Passar både som frihängande och mellan fönsterglas. Välj mellan olika färger och träslag på lamellerna.

  Vi på Alfa Solskydd, Skogås, Stockholm, har valt att tillverka våra egna aluminiumpersienner. Vilket gör att vi kan säkerställa en hög kvalité, bra priser och kortare leveranstider.

  Vill du veta vilka val du har för att designa din egna persienner?

  Boka in ett inspirationsmöte, så tar vi med oss våra materialprover och skapar de persienner som passar din stil och ditt hem.

  [contact-form-7 id="741" title="Inspirationsmöte"]
 • Plisségardin

  Den veckade gardinen! Passa lika bra som insynsskydd, solskydd och mörkläggning. 

  Plisségardiner är både snygga och funktionella, och är en vacker inredningsdetalj. 

  Valen är många när det kommer till denna gardin, du kan ha den med handtag och vajer för att bestämma hur mycket ljus du vill släppa in, eller med en vajer på sidan som du reglerar efter behov. 

  Välj bland olika vävar efter ditt behov.

  Ladda ner PDF

 • Rullgardin

  Insynsynsskydd på ett stilrent sätt. Det finns en mängd roliga olika utmaningar med att inreda hemmet och dess fönster. Allt från praktiska saker som husets läge, fönsterstorlek och ljusinsläpp, till olika smak och inredningsstilar – allting påverkar våra val. 

  Rullgardinerna finns i mängd olika tillval, välj med kassett och sidolister för att få en bra mörkläggande produkt, eller kanske en annan underlist som avslut. Valen är oändliga!

  Ladda ner PDF

 • Twist®Rullgardiner

  Smart och modern stil i en elegant lösning som är enkel att använda.

  Vi gillar när det är enkelt. Enkel stil, enkelt att använda, enkelt att leva med och enkelt att älska. Våra Twist® rullgardiner är det perfekta exemplet. Genom att styra de solida och transparenta vävarna så att de överlappar varandra kan du skapa ett perfekt och exakt sol- och insynsskydd under hela dagen. Dra nytta av fördelarna med naturligt ljus utan reflexer, hantera insyn och utsikt genom dina fönster och visa upp fantastisk design, allt i ett.

  Ladda ner PDF